براي جذب مادرشوهر چه بايد كرد؟

مطالب مختلف در حوزه هاي مختلف

براي جذب مادرشوهر چه بايد كرد؟

۴۸ بازديد

چشم پوشيدن هايي كه ارامش روحي مي آورد

با تمام مراقبت هايي كه در جهت دلبري كردن از خانواده همسر به وجود مي آوريم، باز هم شرايطي پيش مي آيد كه ما در آن شرايط دچار مشكل مي شويم. در اين شرايط نخست بهتر است مسأله را به روشني براي خويش باز كنيم. به صورت كاملاً منطقي ببينيم كه مشكل اصلي من با آنها در چيست.

 

آنگاه به جاي اين كه مشكل را تنها از زاويه ديد خود ببينيم از نگاه مادرشوهر يا خواهرشوهر به آن بينديشيم. هم اكنون مسئله را مجدد بررسي مي كنيم. ببينيم مسأله چه قدر برايمان مهم است.

 

گاهي وقت ها احتياج است از بعضي مشكلات و ناراحتي هاي عبور كرد. چشم پوشي از خطاهاي ديگران، ارامش روحي و ذهني زيادي را براي ما به ارمغان مي آورد. ولي چنانچه مشكل را واقعا جدّي تلقي مي كنيد بهتر است آنرا با همسرتان در ميان گذاشته و راهكار هاي مختلفي را براي برطرف كردن آن در نظر بگيريد.

با مادر شوهر ارتباطي سرشار از احترام برقرار كنيد

هر چند بسياري از مادر ها به دخترانشان اموزش مي‌دهند كه« مادر شوهر هم مانند مادر است»، با كمال احترام من نمي توانم اين مسئله را بپذيرم.بنابراين به مراجعينم توصيه مي كنم هيچگاه از خاطر نبرند كه بايد به مادر شوهر بيش از مادر خويش احترام بگذارند.

 

ممكن است شما يك روز خسته و كسل باشيد، چنانچه در چنين حالتي به خانه ي مادر خويش برويد، احتمالاً دراز بكشيد يا حتي بخوابيد، ولي فكر كنيد همين رفتار را در خانه ي مادر شوهر داشته باشيد. موجي از مشكلات به وجود خواهد آمد.بهتر است حريم ها را حفظ كنيد و بيش از صميمت به احترام در رابطه اهميت دهيد

 

متعهد و مسئوليت پذير باشيد

فكر كنيد زماني كه مادر خودتان مريض است، چه قدر براي دلجويي از او وقت مي گذاريد. براي خانواده شوهرتان و به خصوص مادرش هم چنين باشيد و عروس خوب و دوست داشتني باشيد. البته در حدي كه بعداز ازدواج تعهد شما نسبت به خانواده خودتان كم تر شده، اعتدال را رعايت كنيد. يادتان نرود كه مادر شوهرتان، عزيزترين فرد زندگي شما يعني همسرتان را با خون دل پرورش داده است.

 

قضاوت نكردن از قبل

متأسفانه در بسياري از خانواده ها، تصويرهاي ذهني، بحث ها و صحبت هاي اشتباه در خصوص خانواده همسر به ويژه مادرشوهر وجود دارد كه از همان كودكي در ذهن دختر و پسرها حك مي شود.

 

اين تصورات اشتباه از قبل سبب مي شود كه پيش از آغاز زندگي مشترك، در خصوص مادرشوهر و خواهرشوهر، قضاوت شتابزده اي صورت گيرد و نتيجه چنين تصوراتي جز فضاي كينه و كدورت بين عروس و خانواده شوهر نخواهد بود.

 

افكار ناكارآمد را دور بريزيد

با در نظر گرفتن سه عنصر صميميت، دوست داشتن و تعهد، يك ارتباط خوب با مادرشوهرتان برنامه ريزي كنيد. فكرهاي بد، قدرت تشخيص درست را از شما مي گيرد و تصميم گيري برايتان سخت مي شود.

 

ارتباط صميمانه داشته باشيد

چنانچه خانواده همسرتان به خصوص مادرش اين اطمينان را داشته باشد كه پسرشان با خانواده اي محترم و صميمي وصلت كرده است ، پيوندهاي عاطفي و محبّت در آنان تقويت مي شود. ولي چنانچه شما از ابراز محبّت كناره گيري كنيد، حس صميميت بين شما مخدوش مي شود.

 

بيان خواسته ها به صورت غيرمستقيم

قرار نيست با خانواده ها مقابله كنيد. پس اگر صحبتي داريد با محبّت تمام آنرا به همسرتان بگوييد و اجازه بدهيد وي مشكل را حل كند. در برخي موارد هم بايد سكوت كنيد؛ به عنوان مثال هنگامي كه اختلافي بين اعضاي خانواده همسرتان رخ داده است.

 

 

جملاتي كه هيچوقت نبايد به مادرشوهر گفت

- هر وقت خواستيد بياييد قدمتون رو چشم ماست. هميشه رو كمك ما حساب كنيد.

- من نظر شما را نخواستم.

- چرا به پسرت ياد ندادي...

- من خانواده خودم راحت ترم.

- اميدوارم كمد لباس هايتان به من برسد.

- ما خيلي سرمان شلوغ است و وقتي براي ديدن شما نداريم.

- مي شود بجاي من با دخترت صحبت كني؟

- فكر نكنيد هميشه ميتوانيد بچه ها را ببينيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.